Vendégeink véleményei

Minden szeglete elragadó kívül, belül. A régi és az új ízléses ötvözése kreativitással, szívvel, szeretettel, az otthon melegével. Végtelenül kedves házigazdák. Valóságosan kutyabarát . Hálásan köszönjük, visszavágyunk!
Hangulatos, stílusos ház, még hangulatosabb, rendezett udvarral, a béke és nyugalom szigete. Igazán alkalmas hely kikapcsolódásra, és a környék is gyönyörű sok-sok látnivalóval. A házigazdák kedvesek, látszik, hogy szívvel-lélekkel teszik a dolgukat, az apró figyelmességek pedig igen sokat jelentenek. Köszönjük.
Csak pozitív tapasztalataink vannak. A házigazdák értelmiségi házaspár, akikkel hasonló – illetve többnyire ugyanazokat – a prioritásokat fogalmazzuk meg a társadalmi és a személyes élet fő területeiről. Ráadásul emberileg, a személyes tulajdonságok terén is kölcsönös szimpátiát érzünk egymás iránt.
Gyönyörű sváb parasztház stílusosan felújítva. Makulátlan tisztaság,otthonos hangulatos ház, gyönyörű környezetben. A házigazdák nagyon barátságosak és segítőkészek, szívélyes vendéglátók. A reggeli nagyon finom és változatos volt. A helyieknek is köszönjük a szívélyes fogadtatást és közvetlenségüket. Tökéletes hely a pihenésre! Kislányunk is otthon érezte magát. 😊 Köszönjük Györgyi és Tibi !
Ódon parasztház, nagyon szépen felújítva. Belül ügyesen kombinálják a népies és a modern dizájn elemeket – jó érzés benne lenni. Patyolattisztaság. Nagy, füves-fás udvar, nyugágyakkal. A nyugalom szigete. Ez a nyugalom és szépség az egész falura is igaz. A vendéglátók igazi házigazdák, figyelmesek, kedvesek. És a kutyánkat is szerették! 🙂
Gyönyörű ház, nyugodt csendes környék, barátságos, odafigyelő vendéglátás amiben részünk volt. A falu egy kis ékszerdoboz a szálláshellyel együtt. Gyerekekkel is fantasztikus az ott töltött idő, nagyon közel a házhoz van egy jól felszerelt játszótér kisebbeknek és egy másik nagyobbaknak „kondi gépekkel”. A ház előtti út a játszótér felé nagyon csendes, egyedül is el lehet engedni a nagyobbakat játszani, rollerezni az utcán. A ház udvara gyönyörű, a terasz minden igényt kielégítő. Csak ajánlani tudom a helyet, és a szállásadókat.
Ezt nevezzük igazi vendéglátásnak. Az utóbbi évek legjobb belföldi szállás élménye. Az adatlapon leírtak 100%-ban fedik a valóságot. A reggeli finom, a kert csodálatos és a háziak barátságosak. A szálláshely jó elhelyezkedésű. Kutyával utazóknak erősen ajánlott.
Kedves és barátságos fogattatás! Meglepetésként kis pralinék vártak az ágyon és kifestő füzet a gyerekeknek. Gyönyörű és rendezett a nagy kert terasszal, szépek és egyediek a szobák. A reggeli változatos és finom volt, mindig figyelembe véve a gyerekek ízlését is. Egy hely, ahova szívesen visszatérnénk még!
Rendkívül kedves fogadtatásban volt részünk. Györgyi és Tibi nagyon szimpatikusak. A megelőző e-mailes programajánló is kedves gesztus volt, mint ahogy a meglepetés bonbon, amit azonnal be is faltunk☺️ A ház fala nem engedte be a kinti hőséget, így nagyon jókat tudtunk pihenni a kirándulások után. Jól felszerelt, ízlésesen berendezett az apartman. A kert gyönyörűen gondozott, telis-tele szebbnél-szebb növényekkel. A sütögetést nem vettük igénybe, de a hintaágyat igen☺️ A reggelik Isteni finomak voltak és változatosak. A friss meleg pékárut, a fűszeres vajat, a házi lekvárt külön kiemelném, mint kulináris élvezet😉(A sorrend csak a véletlen műve) A falu maga egyfajta időutazás. Gyönyörű, közel 100 éves tájházak, különleges építészeti megoldással. A tulipános kovácsoltvas kerítést legszívesebben haza vittük volna a hátunkon😄 Közelben Pécs, Pécsvárad, rengeteg természetvédelmi terület, kirándulási lehetőségek, programok. Utólag is köszönjük a Vacaknak kialakított fekhelyet, igénybe is vette. Köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat és mindenkinek jó szívvel ajánljuk a Napkorong Vendégház FEKhelyED szállást☺!